Radikal 74 – Kültéri nyílászáró rendszer

Radikal 74 a legújabb kültéri nyílászáró rendszerünk. A
síkban záródó kialakítás és a rejtett vasalatok teszik
különlegessé és dekoratívvá.
Ez egy innovatív fejlesztésünk, amelynek köszönhetően
kívülről és belülről is egy síkban van az ajtó vagy
ablakkeret és a szárny. Megjelenése igazán keskeny és exkluzív.

Ezen kívül olyan egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a tripla folytonos tömítés, akadálymentesített alacsony küszöb, rejtett, de mégis nagy teherbírású nemesacél vasalatok, magas hő- és hangszigetelés és akár 180 fokos nyitási lehetőség.

Cégünk minden termékét 50%-ban újrahasznosított alumíniumból készíti, így nyílászáróink környezettudatos választást is nyújtanak.

Kialakítás: fix, nyíló-bukó, dupla vagy osztós

Üveg: 2 vagy 3 rétegű
Pántok: nemesacél rejtett pántok – 90/180 fokos
nyitási lehetőség
Keretezés: rogyasztható vagy click connect
Keret mérete: W 49*74 mm
Keret + aljtószárny mérete: W 96*74 mm
Dupla ajtószárny méret: W 119*74 mm
Max. ajtó-, ablakszárny súly rejtett vasalattal: 180 kg
Tömítések: szilikon és gumi
Működése: manuális vagy automata
Hangszigetelés: kb. 48 dB (tesztelés alatt)
Hőszigetelés: Uf 1,63 W/m2K

Modulusz 50 – nyílóajtó és üvegfal

A Modulusz 50 üvegezett pántos nyílóajtó- és válaszfalrendszer nagyon elegáns és minimalista, akárcsak a francia acél ajtók és keretek.

Magas hangszigetelésre lett kifejlesztve, precíziós 3D állítható pántokkal és szilikon tömítésekkel felszerelve.

A rendszer gyártásához használt alumínium 50% -ban újrahasznosított alumíniumból készül. Célunk az akusztikus teljesítmény javítása, alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátás és az ökológiai lábnyom csökkentése az építőiparban.

Az ajtók és a rögzített keretek szimpla vagy dupla üvegezésű egységek, 31 dB és 41 dB közötti hangszigeteléssel.

A rendszer lehetővé teszi az egyszárnyú nyíló, dupla szárnyú nyíló vagy a lengőajtók (pivot) összeszerelését. Ami a tervezést illeti, az üvegezett válaszfalrendszerünk tökéletes választás a minimalista és ipari formatervezésű épületekhez, a klasszikus otthonokhoz, a tetőtéri lakásokhoz, de akár irodákhoz és teraszokhoz is.

Üveg: szimpla üvegezésű vagy DGU akusztikus
Zár: görgős portálzár, külön kérésre bevésőzár
Pántok: 3D-ben állítható, Dr.Hahn-nal kifejlesztve
Keretezés: hegeszthető vagy click connect
Keret mérete: W34.5*50mm
Keret + ajtószárny mérete: W58*50mm
Ajtószárny mérete görgős portálzárral: W82*50mm
Dupla szárny mérete bevésőzárral: W100*50mm
Tömítések: szilikon vagy hab töltet
Működése: manuális

Modulusz 50 – üvegezett tolóajtórendszer

A Modulusz 50 üvegezett tolóajtórendszer forradalmi 3 tengelyes lineáris tolószerkezettel van felszerelve, amelyet az XS-ALU Building Systems fejlesztett és gyárt.

Ez az egyszerű, mégis forradalmian új 3D csúszórendszer „marine” minőségű alumíniumból és rozsdamentes acélból készül, szilikon tömítésekkel. Akár 36-40 dB-lel csökkenti a zajszintet, teljes elzárást biztosít a portól és a nem kívánatos szagoktól.

Az ajtók és a rögzített keretek szimpla vagy dupla üvegezésű egységek, 32 dB és 41 dB közötti hangszigeteléssel.

A profilrendszer extra keskeny és karcsú kialakítása lehetővé teszi az ajtó felszerelését már egy meglévő fémváz- vagy válaszfalrendszerbe is. Így olyan alkalmazási területeken használható fel, ahol a magas hangszigetelés a követelmény.

Az üvegezett válaszfalrendszerrel ellátott tolóajtók gyárthatók minimalista és ipari kivitelben, klasszikus lakásokhoz, tetőtéri lakásokhoz vagy irodákhoz.

Üveg: szimpla üvegezésű vagy DGU akusztikus
Zár: kérésre választható
Görgők: nagy terhelésű öntött csapágyak
Sín: marine minőségű alumínium
Keret mérete: W34.5*50mm
Felső vezetősín mérete: W60*53mm
Tömítések: szilikon vagy hab töltet
Működése: manuális

Modulusz 50 – Twin üvegfal

A Modulusz 50 Twin dupla üvegezésű szimmetrikus válaszfalrendszerünknél kombináltuk az eleganciát és a praktikumot. A rendszer kifejezetten irodákba térelválasztásra vagy előadók, tárgyalók kialakítására lett kifejlesztve.

A dupla üvegezésnek köszönhetően magasabb hangszigetelést biztosít és a belső tér hangvisszaverődése is kedvezőbb.
A rendszer gyártásához használt alumínium 50%-ban újrahasznosított alumíniumból készül.
Célunk az akusztikus teljesítmény javítása, alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátás és kisebb ökológiai lábnyom elérése az építőiparban.
Twin üvegfalrendszerünk 38-45 dB hangszigeteléssel bír attól függően, hogy edzett vagy hanggátló laminált üveget választunk hozzá.

A helyszíni beépítését gyorsítja, hogy akár modulokban is
gyártható.
Ez a termékünk kompatibilis a Modulusz 50 nyílóajtóés
tolóajtórendszerünkkel.

Üveg: dupla üvegezésű edzett vagy laminált
Ajtó: Modulusz 50
Zár: görgős portálzár vagy bevésőzár
Pántok: 3D-ben állítható, Dr.Hahn-nal kifejlesztve
Keretezés: hegeszthető vagy click connect
Keret mérete: W35.5*61 mm
Tömítések: gumi vagy hab töltet

Modulusz 50 – Pivot

A Modulusz 50 Pivot ajtónkat innovatív, rejtett mechanikával fejlesztettük ki. Legfőbb előnye, hogy a szárnyprofil mindenütt 35 mm vastag marad, és a beépített aktuátorral az ajtó különböző szögekben megállítható. Ha letisztult, minimalista, modern stílusra vágyik, és a hagyományostól eltérő nyílászáróval egészítené ki belső tereit, úgy otthona vagy irodája lenyűgöző látványeleme lehet egy pivot ajtó.

Ajtónkat saját fejlesztésű XS-ALU Pivot vasalattal, illetve saját tervezésű fabetétes pajzsokkal láttuk el, azonban projektspecifikusan ügyfeleink egyedi igényeinek is meg tudunk felelni. A vasalatunk lehetővé teszi a 90, 0, -90 fokos pozícionálást.

A pivot ajtók egy-, két- vagy többszárnyú forgóajtóként gyárthatók. A nagy pontosságú tűgörgős csapágyak miatt a működése nagyon gördülékeny nagyobb méretben is. A rendszer gyártásához 50%-ban újrahasznosított alumíniumot használunk, figyelve a környezetünkre.

Modulusz 50 rendszerünk termékeihez hasonlóan, Pivot ajtónknál is törekszünk a magas hangszigetelésre, ezért hamarosan elérhető lesz a hangtompított verzióban is, 32 dB és 43 dB közötti hangszigeteléssel.

 

Üveg: szimpla üvegezésű vagy DGU akusztikus
Zár: görgős portálzár, külön kérésre bevésőzár
Pántok: állítható 2D, saját fejlesztésű
Keretezés: hegeszthető vagy click-connect
Keret méret: 34.5*50mm
Keret + szárny méret: 16*50mm + 34,5*50mm
Ajtószárny méret görgős portálzárral: 34,5*50mm
Dupla szárny méret: 75*50mm
Tömítések: szilikon illetve gumi
Működés: manuális

Solarisz 20 – beltéri tolóajtó

A Solarisz 20, az XS-Alu Building Systems beltéri, eltolható térelválasztó rendszere. Termékünk egy alul támasztott tolható üvegfalrendszer, amely a keskeny alumínium bordákkal jó átláthatóságot biztosít. A tartó profiljaink, ahogy a többi termékünk is, modern, keskeny dizájnt követnek. Ez a termékünk kiválóan alkalmas zárt terek gyors és egyszerű kialakítására, pl. nagy nappali-konyhák elválasztására vagy lakásrészek ideiglenes elszigetelésére.

A rendszer gyártásához használt alumínium 50% -ban újrahasznosított anyagból készül, amely egyedülálló a piacon. A nemesacél tartó görgők teherbírása egyenként 90kg, amely akár 3 m magas üvegszárnyak alkalmazását is lehetővé teszi. Megfelelő hanggátló üvegezéssel akár 20-30 dB hangszigetelés is elérhető, amely megegyezik egy hagyományos gipszkartonfal hangszigetelésével.

A kivitel 2,3, vagy 4 pályáig kiépíthető szimpla profilozással, de akár 10 pályáig is dupla profilozással. Jobbra vagy balra eltolható változatban installálható és akár a falba beépítve el is rejthető. Az ajtószárny könnyű mozgatását a co-extrudált gumiszivacsok biztosítják. Az ajtó nyitását a süllyesztett fogantyú segíti csiszolt nemesacél vagy választható színű alumínium kivitelben.

Üveg: 8-12 mm edzett vagy laminalt
Sín: marine minőségű alumínium
Kivitel: 2, 3, 4 szabványos (de akár 10 pályáig)
Zár: Süllyesztett fogantyú, tolórúd
Keretezés: click connect, csavarozható
Keret mérete: 20 mm keskeny és alig 70 mm magas üvegtartó profilok, 40 mm széles profilokba találkoznak
Tömítések: co-extrudált gumiszivacsok
Működése: manuális

Solarisz 20 – kültéri tolóajtó

A Solarisz, az XS-Alu Building Systems 3 évszakos üvegterasz rendszere. Termékünk egy alul támasztott tolható üvegfalrendszer, amely teljes átláthatóságot biztosít, azaz nincsenek az üvegfalak között profilok. A tartó profiljaink, ahogy a többi termékünk is, modern, keskeny dizájnt követnek. A 3 évszakos, nem teljesen zárt üvegteraszok előnye, hogy melegebb napokon sem kell tartanunk a túlhevüléstől. Üvegteraszunk egy mozdulattal könnyedén átszellőztethető, szinte teljesen eltolható, így egy nyitott teraszt kaphatunk.

A rendszer gyártásához használt alumínium 50% -ban újrahasznosított anyagból készül, amely egyedülálló a piacon. A tolóajtó görgők teherbírása egyenként 90kg, amely akár 3 m magas üvegszárnyak alkalmazását is lehetővé teszi. Az időjárási viszontagságokat tekintve, rendszer akár 190 km/óra szélsebességnek is ellenáll.

A kivitel 2, 3 vagy 4 pályáig kiépíthető szimpla profilozással, de akár 10 pályáig is a dupla profilozással. Jobbra vagy balra eltolható változatban installálható és akár a falba beépítve el is rejthető. Az ajtószárny könnyű mozgatását a co-extrudált gumiszivacsok biztosítják. Az ajtó nyitását a süllyesztett fogantyú segíti csiszolt nemesacél vagy választható színű alumínium kivitelben.

Üveg: 8-12 mm edzett vagy laminalt
Sín: marine minőségű alumínium
Kivitel: 2, 3, 4 szabványos (de akár 10 pályáig)
Zár: Süllyesztett fogantyú, tolórúd
Keretezés: click connect, csavarozható
Keret mérete: 20 mm keskeny és alig 70 mm magas üvegtartó profilok, 40 mm széles profilokba találkoznak
Tömítések: co-extrudált gumiszivacsok
Működése: manuális

XS-ALU Building Systems Kft.