Ez egy mintaoldal.

Overview

Visszatérítési és visszaküldési politikánk 30 napig érvényes. Ha a vásárlás óta eltelt 30 nap, nem áll módunkban teljes visszatérítést vagy cserét biztosítani.

A visszaküldésre való jogosultság feltétele, hogy a termék nem használt és ugyanolyan állapotban van, mint ahogyan azt megkapta. A terméknek az eredeti csomagolásban kell lennie.

Számos árutípus mentesül a visszaküldés alól. Az olyan romlandó áruk, mint az élelmiszerek, virágok, újságok vagy magazinok nem küldhetők vissza. Nem fogadunk el olyan termékeket sem, amelyek intim vagy egészségügyi termékek, veszélyes anyagok, gyúlékony folyadékok vagy gázok.

További nem visszaváltható tételek:

  • Ajándékutalványok
  • Letölthető szoftvertermékek
  • Néhány egészségügyi és testápolási cikk

A visszaküldés lebonyolításához szükségünk van a vásárlást igazoló nyugtára vagy bizonylatra.

Kérjük, ne küldje vissza a vásárolt terméket a gyártónak.

Bizonyos helyzetekben csak részleges visszatérítésre kerül sor:

  • Nyilvánvaló használati nyomokkal rendelkező könyv
  • CD, DVD, VHS-szalag, szoftver, videojáték, kazetta vagy bakelitlemez, amelyet felbontottak.
  • Bármely olyan termék, amely nem az eredeti állapotában van, sérült vagy hiányzik belőle olyan okokból, amelyek nem a mi hibánkból erednek.
  • Bármely olyan termék, amelyet a szállítástól számított 30 napnál hosszabb időn belül küldenek vissza.

Refunds

Miután visszaküldött termékét megkaptuk és ellenőriztük, küldünk Önnek egy e-mailt, amelyben értesítjük, hogy átvettük a visszaküldött terméket. A visszatérítés jóváhagyásáról vagy elutasításáról is értesítjük Önt.

Ha jóváhagyásra kerül, a visszatérítést megkezdjük, és egy bizonyos számú napon belül automatikusan jóváírjuk az Ön hitelkártyáján vagy eredeti fizetési módján.

Late or missing refunds

Ha még nem kapott visszatérítést, először ellenőrizze újra a bankszámláját.

Ezután lépjen kapcsolatba a hitelkártya-társasággal, mert eltarthat egy ideig, amíg a visszatérítést hivatalosan is elküldik.

Csak ezután lépjen kapcsolatba a bankjával. Gyakran van némi feldolgozási idő, mielőtt a visszatérítést elkönyvelik.

Ha mindezt megtette, és még mindig nem kapta meg a visszatérítést, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a {email cím} címen.

Sale items

Csak a normál árú tételek téríthetők vissza. Az akciós tételek nem téríthetők vissza.

Exchanges

Csak akkor cseréljük ki a termékeket, ha azok hibásak vagy sérültek. Ha ugyanarra a termékre szeretné kicserélni, küldjön nekünk egy e-mailt a {email cím} címre, és küldje el a terméket a következő címre: {cím}.

Gifts

Ha a terméket ajándékként jelölték meg, amikor megvásárolta és közvetlenül Önnek küldték, akkor a visszaküldött termék értékének megfelelő összegű ajándékjóváírást kap. Amint a visszaküldött termék beérkezik, az ajándékutalványt postázzuk Önnek.

Ha a terméket vásárláskor nem jelölték meg ajándékként, vagy az ajándékozó saját magának küldte el a rendelést, hogy később átadja Önnek, akkor visszatérítést küldünk az ajándékozónak, és ő értesül a visszaküldésről.

Shipping returns

A termék visszaküldéséhez a terméket a következő címre kell postáznia: {fizikai cím}.

A termék visszaküldésének szállítási költségei Önt terhelik. A szállítási költségek nem visszatéríthetők. Ha megkapja a visszatérítést, a visszaküldés költsége levonásra kerül a visszatérítésből.

Attól függően, hogy hol él, változó lehet, hogy mennyi időbe telik, amíg a kicserélt termék eljut Önhöz.

Ha drágább terméket küld vissza, fontolja meg, hogy nyomon követhető szállítási szolgáltatást vesz igénybe, vagy szállítási biztosítást köt. Nem garantáljuk, hogy megkapjuk a visszaküldött terméket.

Need help?

A visszatérítéssel és a visszaküldéssel kapcsolatos kérdésekkel forduljon hozzánk a {email} e-mail címen.